Στρατηγική εταιρική σχέση AAF Europe και ClearSphere

Ιστολόγιο

Βιομηχανίες

Εταιρικές ειδήσεις

Η AAF Europe και η ClearSphere ανακοίνωσαν ότι οι εταιρείες προχώρησαν σε στρατηγική συνεργασία με μακρόχρονη παράδοση προϊόντων και υπηρεσιών στη βιομηχανία καθαρών χώρων στην Ιρλανδία.
 

Αυτή η συνεργασία συνδυάζει τη συνολική ιδέα της ClearSphere από τη μηχανική σχεδίασης έως την επικύρωση και τις μεταπωλήσεις, καθώς ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοδοξία της AAF Europe να αναπτύξει περαιτέρω την επιχείρηση διήθησης και εξοπλισμού αέρα υψηλής καθαρότητας με βασικά οφέλη σε μια τοπική δομή: διαθέσιμο τοπικό απόθεμα για αξιόπιστες παραδόσεις, τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την παραγγελία, πρόσθετες υπηρεσίες όπως τοποθέτηση φίλτρων HEPA και δοκιμή ακεραιότητας, καθώς και ειδική μεταπωλήσεις.

Ο εκπρόσωπος της ClearSphere [Peter Marron, Διευθύνων Σύμβουλος], δήλωσε: "Η εταιρεία ClearSphere είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου: "Ανυπομονούμε να βελτιώσουμε το επίπεδο υπηρεσιών τόσο της AAF όσο και της ClearSphere στην Ιρλανδία. "                                              

Οι πελάτες της ClearSphere θα μπορούν πλέον να βασίζονται στην ClearSphere για τις πλήρεις ανάγκες τους σε φίλτρα αέρα. Από τη βοήθεια με τις προδιαγραφές και την εγγύηση της αλυσίδας εφοδιασμού μέχρι την εγκατάσταση και τις δοκιμές. Όλα αυτά θα είναι διαθέσιμα σε 24ωρη βάση μέσω των μηχανικών προδιαγραφών της ClearSphere και των τμημάτων εξυπηρέτησης και επικύρωσης. Ένα μεγάλο και ευρύ φάσμα αποθεμάτων βρίσκεται ήδη στην Ιρλανδία, έτοιμο για αποστολή και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, παραδίδεται απευθείας από την ClearSphere. Θα προσφέρουμε επίσης μια υπηρεσία αποθεματοποίησης με αποκλειστική αποθήκευση για τον πελάτη.

Αναζήτηση εγγράφων
Επαφές
Ταχυδρομείο
Στην αρχή της σελίδας