Donation fra Daikin Europe til ukrainske flygtninge

Blog

Virksomhedsnyheder

Daikin Europe, herunder AAF Group of Companies, vil donere 1 million euro til FN's Flygtningehøjkommissariat (UNHCR) for at yde humanitær hjælp til befolkningen i Ukraine og til dem, der er blevet fordrevet som følge af konflikten i Ukraine.

Som en global koncern med aktiviteter i mere end 160 lande og næsten 90.000 ansatte, tror Daikin på vigtigheden af at beskytte sikkerheden og sundheden for sine ansatte og deres familier over hele verden.

På vegne af Daikin-gruppen har Daikin Europe for nylig besluttet at donere 1 million euro til UNHCR, som yder beskyttelse og hjælp til befolkningen i Ukraine. Daikin vil også donere produkter til flygtningeboliger og uddannelsesfaciliteter. Derudover vil Daikin Europes medarbejdere indsamle midler til at støtte deres ukrainske kolleger og deres familier.

Masatsugu Minaka, vicepræsident for Daikin Industries og formand for Daikin Europe, sagde: "Daikin Europe har mere end 1.000 ukrainske medarbejdere, der arbejder på vores to fabrikker i Tjekkiet, og mange flere i hele vores koncern. Vi er knuste over den vanskelige situation i deres hjemland og håber, at en fredelig og sikker verden vil vende tilbage så hurtigt som muligt. Daikin vil fortsætte med at overvåge situationen nøje og sikre vores medarbejderes sikkerhed samt samarbejde med humanitære hjælpeindsatser."

Daikins enheder i Europa har suspenderet forretninger i Rusland på grund af den aktuelle situation, blandt andet på det økonomiske og logistiske område.

Dokument-søger
Kontakter
Mail
Til toppen af siden