Strategisk partnerskab mellem AAF Europe og ClearSphere

Blog

Industrier

Virksomhedsnyheder

AAF Europe og ClearSphere meddelte, at virksomhederne har indgået et strategisk partnerskab med en lang tradition for at levere produkter og tjenester til renrumsindustrien i Irland.
 

Dette partnerskab samler ClearSpheres samlede koncept fra designteknik til validering og eftersalg som et perfekt match til AAF Europes ambition om yderligere at udvide sin High Purity luftfiltrerings- og udstyrsforretning med vigtige fordele i en lokal struktur: tilgængeligt lokalt lager til pålidelige leverancer, teknisk support før og efter ordren, yderligere tjenester som HEPA-filtermontering og integritetstest samt dedikeret eftersalg.

Repræsentant for ClearSphere [Peter Marron, administrerende direktør], sagde: "Vi ser frem til at forbedre både AAF's og ClearSpheres serviceniveau i Irland. "                                                        

Kunder hos ClearSphere vil nu kunne stole på ClearSphere, når det gælder alle deres behov for luftfiltrering. Fra at hjælpe med specifikation og garantere forsyningskæden hele vejen igennem til installation og test. Alt dette vil være tilgængeligt inden for 24 timer gennem ClearSpheres specifikationsingeniører og service- og valideringsafdelinger. Et stort og bredt udvalg af produkter er allerede på lager i Irland, klar til forsendelse og i nødstilfælde leveret direkte af ClearSphere. Vi vil også tilbyde en lagerservice med dedikeret kundelager.

 

Dokument-søger
Kontakter
Mail
Til toppen af siden